Städ & Fönsterputs

Städning i Stockholm!

Få en offert på några enkla steg! Klicka här under för att erbjudas en professionell städning för ett adekvat pris! 

Städ & Fönsterputs

Från A till Ö!

Vi är alltid redo att utföra arbetet från start till slut; kunden kan förlita på att vi genomför den kompletta lösningen på ärendet!

Ständig utveckling!

Det är svårt att få oss sitta still. Under alla omständigheter strävar vi efter utveckling och progression!

Kunden alltid i fokus!

Vi sätter alltid kunden i fokus för att hen blir nöjd med vårat arbete och sitt val. Vi har alltid i siktet att bemöta kunden väl oberoende av projektet!

Om oss

Vi är en professionell fullserviceföretag med hög servicegrad, hos oss lägger vi våra kunder i fokus och lyssnar alltid på dem.

Med många års erfarenhet kan Kvist Skandinavien AB erbjuder Dig hjälp med allt inom städning, VVS och bygg. Vårt mål är att underlätta processen för Dig som kund genom att hjälpa Dig hela vägen från början till slut med ditt projekt.

Vad våra kunder säger

Prima kontorsstädning Har beställt återkommande städning för vårat kontor och kan säga att städningen är på hög nivå. Vi har även lagt till fönsterputs för våra fönster. Att det glänser efter städningen kan man klart säga!

Joakim Brezén

Stockholm, Enskede
Utmärkt fönsterputs! Jag beställde fönsterputs. Måste säga att jobbet utfördes otroligt professionellt! Har redan rekommenderat Kvist Skandinavien mina vänner och familj.

Kerstin Ericsson

Stockholm, Nacka
Flyttstädning En flyttstädning av nyrenoverat dödsbo, inkl. fönstertvätt; riktigt riktigt bra bemötande, service minded, inget trassel, prickfritt resultat. Rekommenderar det varmaste!

Margit Mattsson

Stockholm, Bandhagen

Kontakta oss